Het bedrijf arbomax

Arbomax is een bedrijf dat zich ten doel stelt organisaties, bedrijven en instellingen te ondersteunen en te adviseren bij het optimaliseren van hun Arbobeleid en bij de beperking van verzuim.
Arbomax maakt waar nodig gebruik van een uitgebreid netwerk van deskundigen, dat in de afgelopen tien jaar is opgebouwd.
De eigenaar van arbomax , John van Putten, houdt zich al sinds 1984 bezig met Ergonomie, werkplekonderzoek en het geven van scholingen. Hij is ergonoom,arbo-adviseur en bedrijfsfysiotherapeut. Van 1998 tot medio 2005 was hij algemeen directeur van TTAC Mens en Werk in Oss, een interventiebedrijf dat honderden re´ntegratietrajecten heeft verzorgd voor bedrijven in de regio Eindhoven-Oss-Den Bosch. Bedrijven, organisaties en instellingen waarvoor hij adviezen, onderzoeken en opleidingen heeft verzorgd zijn onder andere: Ziekenhuis Bernhoven Oss en Veghel- IBN Uden- CWI Oss en Den Bosch- Arbo Unie- Organon te Oss- Zwanenberg Oss- Wijnen Vlees Oss- Holland Casino Eindhoven- ABN-Amro Eindhoven- Heijmans Den Bosch- Gerlon Confectie Uden- Munckhof Reizen Venlo- Stichting Plurijn Nijmegen- Ergo Optima Den Bosch- Dit Group Rosmalen

- Lid Nederlandse Vereniging voor Ergonomie (NVvE)